Θεραπείες αισθητικής και αντιγήρανσης

Στα ιατρεία πραγματοποιούνται Θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης, πάντα με σταθερότητα στις αρχή μου για Ολοκληρωμένη Ιατρική Φροντίδα της γυναίκας.

Οι θεραπείες αυτές έρχονται να συμπληρώσουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχονται στους τομείς της ΜαιευτικήςΓυναικολογίας και Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Θέλετε μια λαμπερή, φρέσκια, ανανεωμένη εμφάνιση; Θέλετε να αρέσετε, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε, στον εαυτό σας και στους άλλους; Θέλετε να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και να καλωσορίσετε το νέο σας αισιόδοξο εαυτό; Ακολουθήστε μία ή και συνδυασμό από τις παρεχόμενες θεραπείες αισθητικής ιατρικής.

Η φιλοσοφία μου βασίζεται στο νέο μοντέλο προσέγγισης αυτών των θεραπειών. Αυτό σημαίνει πως όλες οι θεραπείες έχουν σκοπό να αναδείξουν τα φυσικά σας χαρακτηριστικά και όχι να παραμορφώσουν ή να αλλοιώσουν τη φυσική σας εμφάνιση. Θα δείχνετε νεότερες και ανανεωμένες αλλά θα είστε εσείς!

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ:  ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ ΤΥΠΟΥ Α (BTX)

Απαλύνετε, εξαφανίστε ή προλάβετε τις δυναμικές ρυτίδες από τη σύσπαση μυών στο πάνω μέρος του προσώπου σας. Η βοτουλινική τοξίνη τύπου Α (BTX) χρησιμοποιείται με ασφάλεια στην αισθητική ιατρική από το 1987 και από το 2002 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Aμερικής.

Με αυτό μπορούμε:

>  Να απαλύνουμε την αρνητική «θυμωμένη» έκφραση.

>  Να ελαττώσουμε ή να εξαφανίσουμε τις ρυτίδες του μετώπου, μεταξύ των φρυδιών και γύρω από τα μάτια.

Επειδή τα μάτια είναι το πρώτο σημείο που μας έλκει σε έναν άνθρωπο, το BTX φωτίζει το βλέμμα με ένα εξαιρετικό τρόπο. Είναι η πιο διαδεδομένη επαναστατική θεραπεία στην αισθητική ιατρική γιατί αντιμετωπίζει την αιτία των ρυτίδων, τη σύσπαση δηλαδή των μυών που προκαλούν σπασίματα και γραμμές στο δέρμα του προσώπου, σκληραίνοντας τα χαρακτηριστικά μας.

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ;

Η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσετε την θεραπεία με BTX, εξαρτάται από τις ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου σας. Συνήθως ξεκινά μια τέτοια εφαρμογή στην ηλικία των 30-35 ετών. Άλλωστε αυτή είναι η ηλικία που τις περισσότερες φορές αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες λεπτές γραμμές στο μέτωπο και τα μάτια.

ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ BTX;

Στόχος μου είναι να αποκτήσετε ένα ξεκούραστο, φωτεινό και όχι «παγωμένο» βλέμμα. Εξατομικεύω τις θεραπείες ανάλογα με τη δυναμική των μυών σας και τις προτιμήσεις σας. Η διατήρηση του αποτελέσματος της θεραπείας BTX κυμαίνεται μεταξύ 4 έως 6 μηνών ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ: ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ – FILLERS

ΠΟΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ;

>  Διατηρήστε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά,

>  Αποκαταστήστε ή και βελτιώστε την απώλεια όγκου στα μάγουλα που προκαλείται φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου,

>  Ενισχύστε τον όγκο των χειλιών, αποκαταστήστε το περίγραμμά τους.

Χρησιμοποιώ μικρές ποσότητες υαλουρονικού οξέος, ενός τζελ κλινικά ελεγμένου και ασφαλούς στην αισθητική ιατρική, το οποίο είναι απορροφήσιμο και όχι μόνιμο. Έτσι το αποτέλεσμα είναι φυσικό και μεγάλης διάρκειας.

ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ;

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Επιλέγοντας προσεκτικά υψηλής ασφάλειας και αποτελεσματικότητας υλικά πετυχαίνουμε να ανορθώσουμε, να αποκαταστήσουμε τη χαμένη στήριξη του δέρματος του προσώπου και το χαμένο όγκο. Η παραμονή του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα κυμαίνεται από 9-12 μήνες όμως τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορεί να διαρκέσουν πολύ περισσότερο λόγω της ενεργοποίησης του κολλαγόνου του ίδιου του οργανισμού που επίσης προκαλούν οι θεραπείες αυτές.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ (ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ)

>  Ανορθώστε τα ¨πεσμένα¨ μάγουλα,

>  Επαναφέρετε το φυσιολογικό περίγραμμα του προσώπου σας,

>  Αποκαταστήστε τη χαλάρωση του δέρματος του λαιμού.

ΠΩΣ ΕΠΙΔΡΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ;

Το δέρμα προοδευτικά αποδιοργανώνεται, τόσο με την πάροδο του χρόνου όσο και υπο την επίδραση περιβαλλοντικών παραγόντων, ιδιαιτέρως της ηλιακής ακτινοβολίας. Ως αποτέλεσμα, χάνει την ελαστικότητα, την σφριγηλότητά του και χαλαρώνει εξαιτίας της υποχώρησης του πλέγματος των φυσικών δομών που υποστηρίζουν την επιδερμίδα (εκφύλιση του κολλαγόνου και της ελαστίνης). Η διαδικασία αυτή ξεκινά ήδη από την ηλικία των 35 – 40 ετών και η επιδερμίδα γίνεται πιο λεπτή, δείχνει γερασμένη ενώ εμφανίζονται οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές.

ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ;

Με τη τοποθέτηση ειδικών βιοαπορροφήσιμων νημάτων (PDO) τελευταίας γενιάς κάτω από το δέρμα επιτυγχάνουμε τα ακόλουθα:

>  Άμεση ανόρθωση του δέρματος – λίφτινγκ χωρίς νυστέρι και

>  Ενεργοποίηση των μηχανισμοων φυσικής στήριξης του δέρματος (ανάπτυξη ινοβλαστών γύρω από το νήμα) που επάγει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου. Συνέπεια του τελευταίου είναι η σταδιακή, ολοένα και μεγαλύτερη βελτίωση για διάστημα τριών μηνών μετά την τοποθέτησή τους.

Τα νήματα απορροφούνται πλήρως απ΄ τον οργανισμό και το αισθητικό αποτέλεσμα από το νέο κολλαγόνο που παράγεται διατηρείται για περίπου 18 μήνες ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος, την ηλικία, τη γενικότερη υγεία και τις ατομικές μας συνήθειες (π.χ. κάπνισμα).

Για περαιτέρω πληροφορίες ή για να κλείσετε το ραντεβού σας, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 6714022 & 6976007655
Call Now Button